Slider

Aamu flanellilakanoissa

2015-10-25


Täällä sunnuntaiaamu on aloitettu laiskasti pehmoisissa ja lämpöisissä lakanoissa köllien. Mikäs sen mukavampaa, kun ikkunan takana häämöttää harmaa syysaamu ja kelloja siirtämällä on saatu yksi "ylimääräinen" tunti tähän päivään. On ihanaa heräillä ihan rauhassa ja nautiskella läheisyydestä. Tällaiset hetket kun ovat olleet harvassa viimeisen vuoden aikana, kun meikäläinen on ollut enemmän koulussa ja töissä, kuin kotona. Lisäksi nämä ovat viimeisiä hetkiä, kun me olemme mieheni kanssa ihan kahdestaan. Tai niin kahdestaan kun voi olla, kun minun vatsani uumenissa möyrii pieni salamatkustaja, joka vaatii melkoisesti huomiota jo nyt. Nykyisin minä heräänkin lähes poikkeuksetta aamulla pienten jalkojen ja nyrkkien viuhuntaan.

Minä nousin jossain vaiheessa keittämään aamukahveja, jotka juotiin edelleen sängyssä loikoen. Spotifystä laitettiin soimaan rauhallista musiikkia ja nautittiin ihan vain siitä ettei ole kiire mihinkään. Soittolista aloitettiin rauhallisesti Anna Puulla ja Sannilla, mutta lopulta päädyimme kuuntelemaan, mitä muutakaan kuin Apulantaa ja heidän uutta levyään.
Mukaan köllimään kiipesi tietysti eräs huomionkipeä neiti, jota pitikin sitten rapsutella ja hemmotella.


Ruutukuosiset pussilakanat olen aikanaan tilannut Jotexilta. Ne on tehty pehmoisesta ja lämpimästä puuvillaflanellista, joka on kuin tehty syysöitä varten. Ne kuuluvat Huntingdalen tuotesarjaan, mutta ikävä kyllä panin merkille, että juuri tässä värissä niitä ei enää ole. Hieman erivärinen flanellivaihtoehto sivuilta kyllä löytyy. Itse pidän näistä suunnattomasti ja suosittelen kokeilemaan, jos kaipaa sänkyyn jotain pehmoista ja lämmintä.
Ihanaa sunnuntaita teille kaikille ja tässä musiikin muodossa tämän aamun rauhallisia tunnelmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright