Slider

Viikonlopusta

2015-09-06

Nyt on täällä Vuosaaressakin vietetty harvinaisen laiskaa viikonloppua. Onneksi aina ei tarvitsekaan mennä ja riehata ympäri kaupunkia. Täällä on nautittu hämäristä illoista, hieman herkuteltu, saunottu, vietetty aikaa ystävien kanssa ja ennen kaikkea; köllitty sohvalla. Tätä ovat harrastaneet niin emäntä, kuin isäntäkin, että myös kissat. Tätä ei ole haitannut edes se, että lauantain aamu ja päivä olivat aika jänniä.
Meidän lauantaimme nimittäin alkoi sillä, että pelastimme kissan rappukäytävästä, se kun ei tunnetusti ole minkään yksinäisen, karvaisen eläimen paikka. Siitä sitten, löytökissalle ruoka-vesi ja nukkumapistettä kylpyhuoneeseen, jotta minimoidaan vahingot omien kattien kanssa minimoitua ja sitten vain lappua rappukäytävään ja muutamista postilaatikoista sisään. Omistaja tuli hakemaan omansa iltapäivällä, hieman yllättyneenä. Ei ollut kuulemma edes kunnolla tajunnut kissan kadonneenkaan, kun oli ollut päivän töissä. Tutkimusmatkaaja oli ilmeisesti onnistunut sitten ihan huomaamatta luikahtamaan ovesta juuri töihin lähdön yhteydessä. Onneksi saimme kuitenkin luovuttaa karkulaisen omistajan, eikä eläinsuojelun hoiviin.
Illalla meille tulikin sitten ystäviä kylään ja hyödyntämään taloyhtiön saunavuoroa. Me herättelimme pariskunnan naisosapuolen kanssa sisustusinspiraatiota sisustuslehtien ja Pinterestin muodossa. Mukavaa oli jälleen. Rakastan. <<3

Tänään on nukuttu pitkään, katsottu muumeja ja minä lakkailin pitkästä aikaa kynsiä.  Viime vuonna tuntui olevan koko ajan jonkinlaista työharjoittelua päällä, joten kynsien lakkailu oli täysin olematonta. Hoitajilla kun pitää tunnetusti olla lyhyet, siistit kynnet.
Todennäköisesti jatkamme tällä laiskottelu moodilla viikonlopun loppuun asti. Lisää sohvalla makoilua, illalla kynttilöitä ja telvisiota. Maanantaina sitten reippaana uuteen viikkoon. Minullakin nimittäin riittää ohjelmaa. Josko sitä silloin olisi taas ihan asiaakin. Laitan nimittäin tähän postaukseen lähinnä tunnelmointikuvia viikonlopusta.
Kuten näkyy, kissoilla on aivan yhtä laiska viikonloppu kuin meilläkin. Minä sain joitain hyvin tuimia katseita, kun tulin kameran kanssa häiritsemään päiväunia.


Hyvää sunnuntaita teistä jokaiselle! Miten teidän viikonlopunne ovat sujuneet?

3 kommenttia:

  1. Mukavasti meni risteilyllä viikonloppu. Nyt sitten taas arkinen aherrus alkanut. Huomasin, että me asutaan samassa kaupunginosassa. Vuosaarelaisia mekin :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright