Slider

Uudet vanhat tuolit

2015-09-04

Kuten jo Jäähyväisiä-postauksessa fiilistelin niin me saimme eilen ruokapöytämme ääreen kokonaan uudet tuolit. Jee! Ne eivät ole kovin erikoiset ja samanlaisia saa melkein jokaisesta huonekaluliikkeestä, mutta minä todella tykkään niistä. Ja eikö se ole sisustamisen pääpointti? Tehdä kodista juuri sellainen, missä itse parhaiten viihtyy.
En tajunnutkaan kuinka paljon ryhdikkyyttä oikeanlaiset tuolit voivat tuoda ruokapöytään. Meidän pöytämme on melkoisen iso ja vanhat tuolit tuntuivat hukkuvan sen alle. Nämä ovat paljon isommat ja selkänoja tulee paljon selvemmin näkyviin pöydän takaa. En keksi parempaa sanaa tälle kuin ryhdikäs.

Tässä ennen ja jälkeen kuvat, jotta tekin voitte nähdä tuon eron selvemmin;
Ennen.
Jälkeen.
Nämä eivät nyt ole samasta kulmasta otettuja kuvia, mutta kyllähän niissä nyt näkee eron. Sen lisäksi, että tuolit näyttävät ainakin minun silmissäni hyviltä, ne ovat myös mukavia istua.

Parasta tässä on kuitenkin se, miten nämä tuolit sain. Vaikka inhosinkin Artekin 66 tuolejani, minusta on mukava tietää, että vaihtokaupan myötä ne pääsivät paikkaan, jossa niistä pidetään. Ystäväni laittoi niiden uudesta sijoituspisteestä kuvia heti kotiin päästyään. Meidän vanhat tuolimme istuivat kuin nenä päähän heidän keittiöönsä. Ihme ettei tällainen vaihtokauppa ollut aiemmin tullut meidän mieliimme. Tämä ei maksanut mitään ja kumpikin osapuoli on todella tyytyväinen siihen, mitä on saanut. Tosiaan, toisen roska ja toisen aarre.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright