Slider

Syysmyrskyä, laimentamatonta rockia ja kesäistä auringon paistetta.

2015-09-21

Niin se tämä tyttö päätti lähteä näinkin pitkällä raskautta vielä risteilemään. Enkä valinnut yhtään sen kevyempää vaihtoehtoa kuin Radio rockin järjestämän risteilyn. Hyvin pysyi mamma vielä menossa mukana ja kaikki oli paremmin kuin hyvin kun muisti vain kuunnella omaa vartaloaan. Kaikki sanovat ettei raskaus ole sairaus, mutta kummasti sitä jotkut kuitenkin heittäytyvät jopa hieman liian varovaisiksi alkaessaan odottaa. Totta kai sitä on pidettävä järki päässä, kun suojelee myös toista elämää, mutta kyllä sitä myös pitää muistaa elää. Minä nautin suunnattomasti reissusta ystävieni kanssa, vaikka mukana matkustikin yksi ylimääräinen.
Mutta täytyy kyllä sanoa, että vaikka nyt mammakin jaksoi vielä rokata niin yhtään myöhemmin en olisi voinut reissuun lähteä. Kyllä me nyt ollaan toistaiseksi reissut reissattu tämän salamatkaajan kanssa. Katsomme sitten uudestaan, kun emme kulje samassa paketissa.
Kuva lainattu täältä.
Reissussa minä keskityin suurimmaksi osaksi leikkimään kamerallani ja sen asetuksilla. Kummasti sitä tulee kuvattua aivan uudella tavalla, kun ei keskity siihen tiettyyn käden edestakaisin liikkeeseen. Tässä muutamia kuvia matkalta.
Yksi huomion arvoinen asia, joka tarttui mukaan laivan taxfreesta oli Lindtin strawberry cheesecake-suklaa. Oi nam! Jokaisen suklaanystävän päiväuni. Ainoa mikä vähän harmittaa, on se ettei tullut tyhjennettyä koko kauppaa tästä suklaasta. Toisaalta, ehkä ihan hyvä ettei niin tullut tehtyä. Muutoin nyt saattaisi olla todella huono olo. Mutta suosittelen lämpimästi maistamaan, jos sattuu suklaasta tykkäämään ja vaikka ei tykkäisikään. Tämä oli todella hyvää.

Tänään ollaankin sitten vähän poikki ja ajattelin ottaa ihan rennosti. Tai niin rennosti kuin tällaisena eräänlaisena kotirouvana voi ottaa. Vaikka löhöilenkin sohvalla villasukkien ja kaakaon kanssa, tässä ohessa on tullut pestyä pyykkiä, tiskiä ja vaihdettua lakanoita.
Hyvää alkuviikkoa teille kaikille!

2 kommenttia:

  1. Aikamoinen reissu :) Pääsi itsekin fiilikseen kuvien kautta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikamoinen reissu nimenomaan. :) Nuo ovat ihan omanlaisiaan reissuja ja kyllä meillä ollaan ihan koukussa näihin risteilyihin.

      Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright