Slider

Syysiltoja kotona ja valokuvausta kanavalla

2015-09-17

Meillä on nautittu tällä viikolla rauhallisista, pimeistä syysilloista kynttilöiden valossa. Juuri nyt en tiedä mitään mukavampaa, kuin tällaiset illat kotona miehen ja kissojen, teekupillisen ja hömppä TV-ohjelmien parissa. Ah, parhautta. <3 Minusta on aivan ihanaa poltella kynttilöitä melkein ympäri vuoden. Kesällä sitä tulee tehtyä harvemmin, mutta syksyllä, talvella ja pitkälle kevääseen meillä palaa erilaiset kynttilät ja tuikut. Henkilökohtaisesti pidän syksyssä juuri pimeydestä, sillä se on helppo valaista tunnelmallisilla kynttilöillä. Ikean kynttiläosasto on minulle varsinainen mekka, jota ei voi ohittaa jos käy kyseisessä paikassa.
Tällä hetkellä minulla on paljon värillisiä kynttilöitä, joita yritän polttaa nopeasti pois, jotta saisin valkoista tilalle. Viimeisen vuoden aikana, olen alkanut tietyllä tapaa hieman vieroksumaan värejä (joita meillä kotona on PALJON) ja alkanut taipumaan johonkin paljon neutraalimpaan. Meidän kotimme on siis varsinaisen muutoksen keskellä tässä tulevaisuudessa, kun pikkuhiljaa pääsen toteuttamaan uutta minääni.
Yksi henkilökohtainen kynttiläsuosikkini on AirWickin väriä vaihtavat tuoksukynttilät, etenkin Golden winter wood-tuoksu. Kaupasta löytyi myös omenalle ja kanelille tuoksuva kynttilä, joka oli myös melkoisen kauniin näköinen, mutta sen ostoa siirrämme lähemmäs joulua. Olen enemmän sen tuoksun ja kynttilän ulkonäön perään, kun varsinaisesti sen värin vaihtamisen. Vaikka se tuokin aivan omanlaista tunnelmaa pimeässä huoneeessa. Noita tuikkulaseja minulle onkin ehtinyt kertymään jo jonkin verran, joten pitänee pikkuhiljaa keksiä niille jotain muuta uusiokäyttöä. Sen lisäksi, että ne toimivat tuikkukippoina täällä kotona.

Tänään tämä mamma vetäisi lenkkarit jalkaan ja lähti harmaasta ilmasta huolimatta ulos ulkoiluttamaan kameraa. Löin siinä useamman kärpäsen yhdellä iskulla, sillä pääsin polttamaan hieman kaloreita, sain raitista ilmaa ja sain kuvata lempipaikassani Vuosaaressa. Melko lähellä meitä kulkee keinotekoinen kanava, jonka läheisyydessä on myös ulkoiluteitä. Alue on tosiaan yksi lempipaikoistani Vuosaaressa, merenrannan lisäksi. Ihastelin vettä, viipyilevää vihreyttä ja kesän viimeisiä kukkia ja rannalle jääneitä hiekkalinnoja.
Tässä hieman päivän saalista.

Tällaista meillä tänään. Voin sanoa, että oli kävelyn jälkeen hyvä fiilis. Minulla raskaus on pistänyt ruumiin melko koville ja pitkät lenkit eivät meinaa onnistua tai jos onnistuvat, olen melkoisen kipeä seuraavana päivänä. Yritän kuitenkin pitää kuntoa yllä ja liikkua niissä rajoissa, jotka minulle on suotu. Nyt kolottaa, mutta on tuo ilma jollain tapaa niin raikas etten kyllä kadu päätöstä lähteä ulkoilemaan. Nyt otetaan sitten kotona vähän rauhallisemmin.
Mitäs sinne ruutujen toiselle puolelle? Mikä on teidän syksyn lempijuttuja?

3 kommenttia:

 1. Oot kyllä saanut aivan ihania kuvia otettua kävely reissullasi. Tykkään! Teillä on kyllä aina niin ihanan lämmin tunnelma, kynttilöineen kaikkineen, kun teille tulee käymään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain todella hyviä kuvia ja tuossa on tosiaan omat suosikit sievästi alekkain. Ja kiitos. Olet tainnut sanoa ennenkin, että meillä on tunnelmallista kun kynttilät palavat ja tunnelma on lämmin. Pakkohan se on olla, kun tuolla ulkona tuppaa olemaan muutoi niin kamalan ankeaa. <3

   Poista
 2. Tää syksy on ihanaa kun saa rauhottua sisälle, sade ropisoo.. Ihanaa!! Tuloo tehtyä sisähommiakin paöjon enemmän kun ei huvita tuonne pihalle lähtiä :)

  Täälä on pop tuo virkkaus nyt, ihan mahtia puuhaa!!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright