Slider

Sunnuntai postaus

2015-09-27

Kun tässä on nyt muutaman postauksen verran on tullut sisustusasiaa ja samalla linjalla jatkamme vielä muutaman postauksen verran, niin ajattelin tähän väliin tehdä tällaisen sunnuntai postauksen. Vähän valokuvia ja tarinoita meidän päivästämme.

Meillä on tänään nukuttu niin pitkään kun on nukuttanut. Minä olen ruvennut nyt heräämään siinä kahdeksan aikaan, yleensä aivan jäätävään nälkään, joten nousin silloin ylös. Söin rauhassa aamupalaa ja selailin nettiä tabletilla. Kun mieheni sitten pari tuntia minun jälkeeni kömpi ylös sängystä, joimme yhdessä aamukahvia. Meillä yhteiset aamut ovat melkoisen harvassa, koska kultani painaa välillä viikonloppunakin pitkää päivää. Tällaiset rauhalliset aamut yhdessä ovat siis harvinaista herkkua.
Tässä on pari tunnelma kuvaa aamukahvilta.Aamukahvin jälkeen päätimme lähteä pitkästä aikaa yhdessä kävelemään. Meikäläinenhän ei mitään pikakävelyä enää harrasta, vaan menen eteenpäin joko köpötellen tai vaappuen. Siitä huolimatta yritän edelleen käydä kävelemässä, jotta yleiskunto ei rapistu ihan täysin. Ja mikäs tänään oli kävellessä oman miehen kanssa, kun aurinko paistoi lämpimästi täydeltä terältä. Kävelimme minun lempimaisemiini Vuosaaren kanavalle.
Muutaman kuvankin sain napatuksi, vaikka mies ei olekaan hirveän kärsivällistä sorttia tämän harrastuksen suhteen.Varsinkin silloin kun kamera napataan esille sillä hetkellä, kun pitäisi kävellä eteenpäin.
Niin se alkaa syksyn värit hivuttautumaan tänne Vuosaareenkin.

Kävelyn jälkeen minä keskityin siistimään ja järjestelemään keittiötä. Sekä ottamaan valokuvia blogia varten tuolta meidän makuuhuoneesta, jossa eilen tapahtui melkoisia muutoksia. Niistä kuitenkin tarkemmin toisessa postauksessa. Mies kävi sitten pesulassa pesemässä pyykkiä. Eli aika perus pariskunnan juttuja täällä harrasteltu.
 Kissat yrittivät parhaansa mukaan jatkaa päiväunia mamman valokuivailuista huolimatta.


Aamulenkin jälkeen, pyörähdettiin nopeasti kaupassa hakemassa lamppujen lisäksi tälle rouvalle uudet Reilunkaupan ruusut maljakkoon.
Sitten olikin vuorossa ruuanlaitto. Meillä nautittiin sunnuntain kunniaksi tortilloja täysjyvävehnä letuilla. Ruuanlaiton ohessa soiteltiin myös Ouluun tulevalle vaarille ja vaihdettiin kuulumisia. Voin sanoa, että ruoka oli todella hyvää ja täyttävää. Loppu illasta sujuikin sitten meille tuttuun tapaan kynttilöiden valossa telvisiota katsellen.

Pakko oli tämä muokkaamatonkin kuva tänne laittaa. Meikäläisen maha kun tuntuu tunkevan nykyisin vähän joka paikkaan, kun se alkaa olemaan jo melkoinen pallo. Niin välillä myös valokuviin.


Toivottavasti kaikilla muillakin on ollut aivan yhtä ihana ja antoisa sunnuntai kuin meillä. Nyt ihan juuri vällyjen väliin, oman kullan kainaloon ja unta palloon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright