Slider

Pitkäaikainen sisustushaave

2015-09-28

Lauantaina yksi pitkäaikaisemmista sisustushaaveistani toteutui. Nimittäin meille koottiin se unelmieni työpöytä. Meidän makuuhuoneemme nurkassa on seissyt jo pitkään työpöytä, joka ei ole koskaan miellyttänyt minun silmääni. Mitään muuta vikaa pöydässä ei kuitenkaan ole ollut. Yksi syy siihen miksi tämä pöydän vaihto-operaatio on vain venynyt, on se miten suuri tunnearvo tällä pöydällä on miehelleni. Vaikka minä olisin voinut heittää mokoman ovesta ulos hetkeäkään epäröimättä, miehelleni pöydästä luopuminen ei ole ollut niin yksinkertaista. Tuo kirjoituspöytä on nimittäin palvellut häntä kahdenkymmenen vuoden ajan.


Nyt homma lähti käytiin siitä, että ostin ystävältäni lasisen pöytälevyn. Eihän siinä sitten muu enää auttanut kuin ruveta etsimään sopivia pukkijalkoja tähän kokonaisuuteen. Surffasin ensimmäisenä Ikean sivuille selaamaan pöydän jalkoja. Kaksi varteenotettavaa vaihtoehtoa löytyi heti. Modernimman malliset Lerberg ja Sinnerlig eivät tällä kertaa miellyttäneet silmääni. Minulle jäivät siis vaihtoehdoiksi perinteisemmät Finnvard ja Oddvald.
Finnvard. Tuotekuva lainattu.
Oddvald. Tuotekuva lainattu.

Finnvardin hyvät puolet olivat hylly pukkujalan alaosassa ja se, että korkeutta voisi säätää. Miinuksena melkoisen huokea hinta ja vakoinen väri. Vaikka halusin työpöydästä kevyemmän näköisen en halunnut, että se lasilevyineen ja valkoisine jalkoine hukkuisi täysin maastoon. Oddvaldin hyviä puolia oli perinteinen malli, musta väri ja edullinen 10 euron hinta. Loppujen lopuksi minun ei tarvinnut miettiä pitkään kummat valitsisin.

Lauantaina lähdimme sitten ystäväni kanssa Ikeaan hakemaan näitä jalkoja. Saman iltana, saunan jälkeen saimme sitten vielä purku- ja kokoamisapua. Tämän salamatkustajan kanssa, kun hommat eivät enää suju samaan tahtiin.
Tässä olisi sitten valokuvia lopputuloksesta. Minä olen ainakin ihan rakastunut. Mitä te pidätte?

Edellisessä pöydässä oli neljä laatikkoa, jotka korvattiin tällä kertaa tuolla pienellä laatikostolla. Laatikosto on tähän asti toimittanut minulla yöpöydän virkaa. Jotta se sopisi tulevaisuudessa yhteen pöydän kanssa, se olisi tarkoitus päällystää jossain vaiheessa mustalla dc-fixillä. Sen kuitenkin ehtii vielä.

Nyt sitten vielä pientä stailausta, esimerkiksi JUTAN Jussi-hiirimatolla, jota edelleen himoitsen kieli pitkällä.
Jussi. Tuotekuva lainattu.

Uusi työpöydän lamppukin olisi paikallaan. Ja jos tuon leijonataulun saisi seinälle ja sille muutama kaveri sinne kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright