Slider

Paikka avaimille

2015-09-24

Tämä on nyt sitten jatkoa Uutta keittiöön-postaukselle ja Tigerin ostosreissulleni.
Meillä on eteisessä pieni kori, jossa on säilytetty kesän ajan aurinkolaseja ja avaimia. Tässä kun syksy tekee kovasti tuloaan ja aurinko pysyttelee enimmäkseen noiden harmaiden pilvien takana piilossa, aurinkolaseille on yhä vähemmän käyttöä. Siivosin ne siis laatikkoon talviunille, mutta kuitenkin käden ulottuville, niitä kirkkaita päiviä varten. Kori on hieman turhan iso yksinään avaimille, joten jokin vaihtoehto tähänkin täytyi keksiä.
Ennen.
Aluksi ajattelin keraamista, pientä kulhoa, mutta tulin nopeasti toisiin aatoksiin. Tämä laatikosto on nimittäin sellaisella paikalla, josta meidän kissoilla on tapana rymistellä yli, joskus jopa ihan jonona. Siinä on äkkiä keraaminen vati pieninä palasina lattialla ja tämä mamma pääsee taas haaveilemaan kissattomasta taloudesta.

Tigerista löytyi kuitenkin ratkaisu tähän pulmaan! Nimittäin tällainen virkattu/punottu pussukka. Se on sitä kaipaamaani musta-valkoista värimaailmaa ja juuri sopivan kokoinen meidän kummankin avaimille. Ja kissat saavat pudottaa sen lattialle vaikka kuinka monet kerrat, eikä se mene rikki. Mama likes.

Ja tämä oli itseasiassa eilinen välivaihe, sillä tänään mamma eksyi ystävän kanssa Indiskaan ja pari juttua sieltäkin tietysti tarttui mukaan. Toinen juttu oli uudet valot tähän pöydälle. Samasta syystä, kuin miksi keraaminen kulho tähän pöydälle on huono idea, myöskään kynttilät eivät ole suositeltavia. Siksi tykkään käyttää todella paljon näistä pattereilla toimivista, pienistä ledivalo pätkistä.
Pienen buddhan kaivoin esiin kaapista ja se taitaa olla ystävältä kierrätystarkoituksessa saatu.
Jälkeen.


Hätätapauksessa toimii myös puhelintelineenä. ;)
Mitä te pidätte meidän avainsäilytyksen uudesta ilmeestä?

2 kommenttia:

 1. Tuo onkin mukavan näköinen ratkaisu. Ja vie vähemmän tilaa kuin suuri kori.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Tykkään itsekkin edelleen. Kori tosin varmaan palaa jossain muodossa takaisin, kun aurinkolasi sesonki alkaa taas ensi keväänä. Ellen sitten löydä tai keksi toisenlaista esillepanoratkaisua lukuisille aurinkolaseilleni.
   Nyt tuli vain hirveä hinku hommata uusi pöytä tai laatikosto tuohon tilalle.

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright