Slider

Korvakorut ojennukseen

2015-09-27

Kuten kuka tahansa nainen, minäkin pidän koruista ja minulla on niitä paljon. Suurin osa koruistani on täyttä rihkamaa, mutta on minulla niitä arvokorujakin. Tällä hetkellä koruni asustavat vanhan perintölipaston päällä ja laatikossa, mikä tulee muuttumaan lähitulevaisuudessa, kun makuuhuoneessa sisustetaan uudestaan. (Pitää katsokaas saada mahtumaan samaan huoneeseen sekä pinnasänkyä, että uutta isompaa lipastoa.)

Merkkikorujani pidän tiiviisti järjestyksessä, omissa rasioissaan lipaston laatikossa, silloin kun en niitä käytä. Suurin osa rihkama koruistani sen sijaan roikkuvat ystäviltä lahjaksi saadussa korutelineessä, milloin missäkin järjestyksessä. Telineestä löytyvät myös ponnarit ja muutama hiuspanta. Arkiriipukset, joita käytän kaikkein eniten, odottelevat puolestaan pullon mallisella vadilla, jossa ne ovat helposti esillä. Sieltä löytyvät myös meikäläisen pinnit. Jotka yritän palauttaa samalle paikalle, jotta ne pysyisivät edes suurinpiirtein tallessa.

Tähän mennessä korvakorut ovat olleet pienoinen ongelma. Rakastan isoja ja epäkäytännöllisiä korviksia, joten ne veivät melkoisesti tilaa tuossa korutelineessä. Pienemmät sen sijaan pyörivät tuossa pienessä laatikostossa epäjärjestyksessä.
Olen katsellut siis jo hetken aikaa nimenomaan korvakoruille tarkoitettua korutelinettä. Alun alkaen olin suunnitellut valkoista, jotta se sopisi yhteen tuon aiemman telineen kanssa. Sitten, käydessäni tällä viikolla Tigerissa, nappasin mukaan uuden, MUSTAN korutelineen, joka sopii täydellisesti korvakorujen säilyttämiseen.

 Isoimmat korvakorut sain aseteltua noihin koukkuihin järjestykseen. Kuten sanoin, rakastan isoja ja epäkäytännöllisiä korvakoruja. Lisää pitäisi saada. ;)
Pienemmät sai sitten näppärästi riviin pieniin reikiin. Kaikki pienet eivät tähän mahtuneet, mutta kaikki lempparit kyllä ja pari ylimääräistäkin. Tuosta ne on helppo ottaa ja laittaa korviin, kun kaikki on näkyvillä.
Pikkukorviksia on kertynyt minulle paljon, ihan jo hoitaja taustani vuoksi. Sairaalaympäristössä isot korvakorut ovat riski, mutta hoitajakin voi pitää pieniä nappikorviksia. Ja täytyy mylntää, että tietyissä tilanteissa pikkukorvikset ovat myös minusta paljon näppärämmät.

Se tällä kertaa minun koruistani. Eilen meidän makuuhuoneessa tapahtuikin, melkoisia muutoksia, joihin liittyy vahvasti yksi reissu Ikeaan. Pinnasänkyä ei meille vielä tullut, mutta yksi pitkäaikainen sisustushaave täyttyi. Kerron teille siitä lisää tietenkin täällä, kunhan tässä saadaan valokuvat otettua ja tehtyä Toriin yksi myynti-ilmoitus. Tarkoitus olisi tehdä tässä myös yksi postaus meidän koko keittiöstä, kunhan saan sen siivottua ja siistittyä. Taas.

Hyvää sunnuntaita kaikille. Täällä Helsingissä se näyttää melko kirkkaalta ja kauniilta, joten koetetaanhan nauttia siitä. Kohta tulee taas vettä ja loskaa.

X X

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright