Slider

Ikuisesti kihloissa

2015-09-09

En nyt tiedä ikuisesti, mutta melkoisen pitkä kihlaus tässä on kyllä takana. Nimittäin tasan seitsemän vuotta sitten minä otin ja kosaisin miestäni. Totesin, että saan odotella ikuisuuden, jos jätän homman kultani harteille. Noh, nyt odotellaan sitten sitä naimisiin pääsyä ja odotetaan varmasti vielä pitkään. Eihän meidän elämämme siitä miksikään muuttuisi, mutta kyllä minusta olisi ihanaa olla jonain päivänä ihan oikea morsian ja minäkin haluan sen oman erityisen päivän. No, sitä odotellessa.
Seitsemään vuoteen on mahtunut paljon kaikkea, ylä- ja alamäkeä ja monen moista muutakin. Loppujen lopuksi, vaikka on oikeasti ollut niitä huonojakin hetkiä ja kausia, en vaihtaisi tästä seitsemästä vuodesta mitään pois. Rakastan miestäni. Kiitos, kuluneista vuosista rakas.

Kultani muisti minua tänään pienellä lahjuksella. Sain lahjaksi Lumoavan Heikki Hartikaisen suunnitteleman hali Hali-riipuksen. Todella kaunis ja yksinkertainen, pieni riipus. Aivan minun tyyliseni. Tulee olemaan varmasti tiheässä käytössä.


Kyllä lahjojen saaminen on mukavaa. Millaisia lahjoja te olette saaneet rakkailtanne ja minkä kunniaksi?

2 kommenttia:

  1. Mie sain Samulilta joululahjaksi (pari vuotta sitten) pienen kaulakorun, missä on kaksi sydäntä ja pieni timantti. Me ja Teo <3 Ja jos joskus uskallan tehdä vielä yhden lapsen, niin kultaseppä pystyy lisäämään vielä toisen pienen timantin :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright