Slider

Kävin vain katsomassa kameroita....

2015-08-21

...ja kuinkas sitten kävikään. Menin aivan muille asioille Itikseen ja päädyinkin sitten itsenikin yllätten kotiuttamaan uuden kameran. Tähän asti minulla on ollut käytössä lähinnä kännykkäni kamera. Minun kännykässäni on siis 41 megapixelin kamera, joka on päihittänyt mennen tullen meidän 12 megapixelin pokkarimme. Vaikka minulla onkin tällä hetkellä todella tehokas kamera puhelimessani, olen kaivannut myös ihan kunnollista kameraa, jolla saa aikaiseksi muutakin kuin suttua. Viimeaikoina olen kuunnellut kateellisena, kun parikin kaveria on esitellyt järkkäreitään ja kertoneet valokuvaussuunnitelmistaan. Lisäksi, tulevasta vauvastakin olisi kiva ottaa kuvia ihan kunnon kameralla.
No, nyt sitten eksyin Itiksen Giganttiin ja kappas mikä se sieltä sitten eksyi mukaan.
Tuotekuva lainattu Sonylta

Järkkäriä en hankkinut, vaikka sellaisesta haaveilenkin. Totesin etten ole aivan vielä valmis omistamaan järjestelmäkameraa, vaan treenailen vielä tällä. Kyseessä on Sony Cyber-shot DSC-HX60V. Kuvia saa otettua automaattisesti, puolimanuaalisesti ja täysin manuaalisesti, mikä oli suurimpana syynä tämän kameran ostoon. Saan harjoittelua sitä mahdollisesti tulevaa järkkäriä varten.

Sen lisäksi hankin mallin oman kameralaukun, joka helpottaa kuljetusta ja suojaa kameraa pikku kolhuilta. Kameralaukku oli kyllä kaikin puolin positiivinen yllätys. Se on kaunis ja käytännöllinen. Sen saa kiinni kameraan ja kantohihnan kanssa koko komeus ei pääse putoamaan.
Tuotekuva lainattu Sonylta
Tykkään. Nyt pitää päästä enää testaamaan kuvanlaatua. Myyjä lupasi järkkäritasoisia kuvia, mutta katsotaan miten käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright