Slider

Jenni S.


Big mamas home on sisustamiselle, yksinkertaisemmalle arjelle ja nautinnollisemmalle elämälle omistettu perhelifestyleblogi. 


Blogin kirjoittaja olen minä, viittä vailla kolmekymppinen Jenni. Koen olevani helsinkiläistynyt, ikuinen maalaistyttö, joka nauttii erityisesti meren läheisyydestä.

Perheemme kokoonpanoon kuuluu lisäkseni avomies, sekä joulukuussa 2015 syntynyt esikoistytär ja marraskuussa 2017 syntynyt tyttövauva. Äitiys on parasta, mitä minulle on koskaan tapahtunut ja haluan tehdä sen omalla tyylilläni.


Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä. Sanotaanko vaikka näin, että kun täällä pitää kuitenkin olla ja elää, miksi sitä ei tekisi mukavasti ja tyylillä. Eikä lasten tarvitse muuttaa tätä tosiasiaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.


Meillä ei sanota ”rakastan sinua”, vaan ”love you”. Perjantaisin herkutellaan burritoilla ja aamuisin meillä keitetään tummapaahtoista. Minä haaveilen alituiseen uusista valaisimista, sekä kesähäistä. Mieheni hinkuu lomalle ulkomaille.


Tervetuloa Big mamas home blogiin!
xx
Jenni S.
Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright