Jenni S.

big mamas home blogi | Esittely | Jenni S.


Big mamas home on kauniille sisustamiselle, yksinkertaisemmalle arjelle ja nautinnollisemmalle elämälle omistettu sisustus painotteinen lifestyleblogi. Blogin kirjoittaja olen minä, viittä vailla kolmekymppinen Jenni. Koen olevani helsinkiläistynyt, ikuinen maalaistyttö, joka nauttii erityisesti meren läheisyydestä. Tämän hetkinen sisustuskohde on 56 m² kaksio Helsingin laitamilla. Perheen kokoonpanoon kuuluu lisäkseni avomies, sekä yksivuotias tytär ja neljä kissaa. Näillä näkymin joukkueemme olisi kuitenkin saamassa täydennystä marraskuussa 2017 uudesta tulokkaasta, Baby B:stä. Mikä tarkoittaa luonnollisesti, myös uuden asunnon etsintää ja lastenhuoneen sisustamista.

Blogissa käsiteltäviä aiheita ovat ennenkaikkea sisustamiseen ja kotiin liittyvät jutut, mutta hiljalleen olen alkanut kiinnostumaan uudella tavalla kauneudesta, muodista ja ruuanlaitosta. Voisi kaiketi sanoa, että blogissa etsitään sitä omaa tapaa tehdä elämästä kaunista ja miellyttävää, elämyksistä tinkimättä. Tyylini on vielä murrosvaiheessa ja etsii vielä sitä täydellistä muotoaan, suunta alkaa kuitenkin olla selvillä. Sisustamisessa ja pukeutumisessa rakastan skandinavista, modernia tyyliä, klassisilla ja boheemeilla elementeillä, joista on tarkoitus rakentaa harmooninen lopputulos.
Meillä ei sanota ”rakastan sinua”, vaan ”love you”. Perjantaisin herkutellaan burritoilla ja aamuisin meillä keitetään tummapaahtoista. Minä haaveilen alituiseen uusista valaisimista, sekä kesähäistä. Mieheni hinkuu lomalle ulkomaille.
Tervetuloa big mamas home blogiin!
xx
Jenni S.

Like us on Facebook