#meiltäsinulle hyväntekeväisyyshaaste

syyskuuta 02, 2017

Yksi, mikä erottaa Maitokahvimedian muista blogiyhteisöistä, on hyväntekeväisyys. Me loimme #meiltäsinulle-kamppanjan jakaaksemme hyvää ympärillemme, sellaisille, jotka sitä tarvitsevat.


Meidän yhteisössä jokaisella bloggarilla on valtava tahto tehdä hyvää. Yksi Maitokahvimedian keskeisimmistä ajatuksista on parantaa maailmaa pieni teko kerrallaan. Pelastaa päivä. Keventää hetkeksi taakkaa. Kulkea vierellä hetken matkaa. Sanoista tekoihin. Me haastamme mukaan kaikki Suomen bloggarit. Tehdään yhdessä hyvää. Kosketetaan ja ilahdutetaan. Kiitetään. Annetaan takaisin.


Meillä on jo nyt työn alla ihania projekteja ja mahtavia yhteistyökumppaneita niissä auttamassa. Haluaisimme kuitenkin viedä tämän vielä asteen pidemmälle ja haastaa myös muut bloggaajat tekemään hyvää. Meillä bloggaajilla on suhteita ja yhteistyökumppaneita, joten me Maitokahvimedialla haluamme haastaa muutkin tekemään hyvää. Käyttäkää suhteitanne piristämään jotakuta  tai auttamaan kiperässä paikassa tai tuomaan jonkun hyvä idea esille. Me emme olisi mitään ilman lukijoitamme, joten annetaan hieman takaisin.

xx
Jenni S.

You Might Also Like

0 kommenttia

Like us on Facebook