Maitokahvimedia rekrytoi

syyskuuta 26, 2017

Halusin tulla kertomaan tännekin, että Maitokahvimedia rekrytoi juuri nyt blogeja ja bloggaajia tiimiinsä. Jos teet tätä hommaa rakkaudesta lajiin, olet ennakkoluuloton ja seikkailunhaluinen, niin olet ihan varmasti täydellinen lisä meidän tiimiin. 

blogi, blogiyhteisö, rekrytointi

Rakastatko juhlien järjestämistä? Onko hyväntekeväisyys lähellä sydäntäsi? Oletko utelias ja seikkailunhaluinen? Nautit kenties haasteista? Inspiroidut uusista tuttavuuksista? Oletko blogannut jo tovin aktiivisesti, ja tulet helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Olet kaiken tämän lisäksi vielä idearikaskin? Jos vastaat kyllä, olet juuri oikea ihminen hakemaan Maitokahvimedian tiimiin. Toivoisimme että päivittäisit blogiasi säännöllisesti ja sinulla olisi vakiintuneet lukijamäärät. 

Hae mukaan joukkoomme, sinä persoonallinen lifestylebloggaaja! Vapaamuotoisen hakemuksen voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen maitokahvimedia@gmail.com Rekry päättyy 2.10.2017.

xx
Jenni S.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Halusin vaan tulla vinkkaamaan, että otsikossa on kirjotusvirhe, joka sai mut ainaki aamupöhnässäni naurahtamaan! Tää luultavasti tahaton typo piristi mun päivää, kiitos! :D (tai sitten multa meni vitsi ohi, pahoittelen jos näin on haha)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tahaton oli virhe ja kyllä se täälläkin päässä nauratti. Hyvä muistutus siitä, että ikinä ei pitäisi kiireessä tehdä, kun sitä on niin sokea omille virheilleen. :'D

      Poista

Like us on Facebook