big mamas homen joulu

joulukuuta 23, 2016

Tässä pikaiseen tulin toivottelemaan hyvät joulut ja kertomaan nopeasti joulusta, näin blogin kannalta. Kerroin jo eilen, että ajastan muutamia jouluisia postauksia, joten lukemista riittää myös joulun pyhien yli. Minä keskityn vain rapsuttelemaan hevosia. Instagramiani kannattaa kuitenkin seurata, jos kaipaa minun joulukuulumisiani kinkun syönnin ohella. Sitä minä kyllä päivittelen. Olen nimittäin kehittämässä itselleni varsinaista insta-addiktiota. Instagramin storiesin puolelta kannattaa käydä katsomassa, mitä meidän perheen pukki kantoi minulle eilen kotiin etukäteisenä joululahjana. Jos jostain syystä päivityksiä ei kuulu, niin puhelimeni on takavarikoitu.

Mutta muuten, hyvää joulua, ihan jokaiselle. Palataan ennen uutta vuotta.

xx
Jenni S.

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook